Demo

Konkursanbud

Här hittar du aktuella anbudsannonser från konkursförvaltare i hela Sverige. Till annonserna finns ofta bilagor i form av inventarielistor, foton och annan intressant information. Med funktionen "Lägg bud" kan du skicka ett  bud på hela konkursboet eller valfria delar till konkursförvaltaren. Bevakningsfunktionen med svar via mail och SMS gör att du inte behöver missa något väsentligt! 

Visa annonser 

Konkursauktioner

En del konkurser säljs inte via anbudsförfarande utan via en konkursauktion. Här finner du information om samtliga konkursauktioner i Sverige. Med uppgifter om objekt, tid- och plats för auktionen förbereder du dig för fina affärer. Med en bevakning över relevanta sökord missar du inget. 

Visa annonser 

Konkursbeslut

Ett konkursbeslut innebär en kungörelse att ett specifikt företag försatts i Konkurs. Till dessa annonser finns inte några objekt ute till försäljning. I annonserna finner du bl.a. information om vilken konkursförvaltare som utsetts i konkursen respektive vid vilken tingsrätt som konkursen handläggs.Bevakningsfunktionen med svar via mail och SMS gör att du inte behöver missa något väsentligt! 

Visa annonser 

 

Utmätt gods

I denna annonsgrupp finns information om intressanta exekutiva auktioneroch anbud från kronofogdemyndigheten. Bevakningsfunktionen med svar via mail och SMS gör att du inte behöver missa något väsentligt! 

Visa annonser  

 

Leasingåtertag

Under denna annonsgrupp publiceras leasingobjekt och leasingåtertag ur konkursbon. Dessa objekt säljs inte via konkursförvaltaren utan kontaken tar man direkt med leasingföretaget.
Kontaktinformation finns i annonsen.

Visa annonser 

Våra tjänster

Om Alla Konkurser

Hjälp

Kundtjänst