Referenser

Här är några exempel på affärer som våra abonnenter gjort tack vare våra marknadsplatser och tidningar.
Vi kommer att fylla på med fler intressanta exempel inom kort.

 

”Köpte verkstadsinventarierna från en konkurs inom jordbruk/trädgård/entreprenad ,var helt galet betalade inte ens 5% av värdet”

 

Sonny /Norrland

 

"Jag blev uppringd av en mycket trevlig och käck kvinna. (Bara det samtalet var värt en slant!) Hon hette Gunilla.

Jag var ute efter en traktor och det har funnits ett stort utbud att välja mellan. Till slut fastnade jag för en Valmet och den står hemma på gården nu.

Just begagnade Valmet-traktorer har ett mycket högt pris på den vanliga marknaden. Den här affären känner jag mig mycket nöjd med.

Sedan hittade jag en ny firmabil till ca 1/3s pris. En -05a, 4-hjulsdriven skåpbil, med verkstadsinredning - som bara den kostar kulor - till ett kanonpris.

Nu har jag sålt min betydligt äldre bil och gick plus på det bytet, inte dåligt.

Ett tag framöver har jag fullt med andra arbetsuppgifter och inget behov av att göra bra affärer. Men när behovet återkommer - vilket det gör - då vet jag vart jag skall vända mig. Till allakonkurser.se givetvis."

 

Lennart Lyhamn / händig man

 

                                                             ***************************************************

 

"Det hela började med att min pappa visade mig ett fax från er där man (bland mycket annat) kunde lämna anbud på en sorts bil som jag letat efter länge. Så vi gjorde ett försök och lämnade in ett riktigt skambud. Först hände ingenting men så efter ungefär 2 veckor hörde advokatbyrån av sig och meddelade att bilen var min! Nu var man ägare till en bil som skulle kostat det dubbla på begagnatmarknaden och det tredubbla om man köpt den på en firma. Sammanfattningsvis så kan jag säga att nu har man "60 000 skäl" att fortsätta sin prenumeration på allakonkurser.se!"

 

Anders Holstmark

Vinninga

 

***************************************************

 

"Tog ett abbonemang på allakonkurser.se för att testa om det gick att göra bra affärer!
Kan efter ett år bara säga -"Klart värt pengarna!", då jag som privatperson har köpt bland annat en del livsmedel ur en del konkursbon. Till exempel styckefryst kycklingfiléer & köttfärs till ett värde av cirka 15.000, detta köpte jag för 1.5% av marknadsvärdet."

 

Johan

Kalmar

 

                                                                                                                                                ***************************************************

 

"Vi var fyra stycken från tre olika restauranger som åkte till en konkursauktion vi läst om på allakonkurser.se, det var en auktion med massor av restaurangutrustning. 
Då auktionen var slut så hade vi tillsammans köpt utrustning för ungefär 45.000kr. Skulle vi köpt motsvarande saker genom ordinarie inköpskanaler så skulle vi fått betala mycket mer!"

 

Kjell , restaurangägare

Norrtälje

 

***************************************************

 

"Vi prenumererar på allakonkurser.se där det dyker upp många intressanta annonser. En dag så stod där en ganska oansenlig annons om ett konkursat företag i mälardalen och bland objekten så fanns precis en sån VW T4 som vi behövde. Några telefonsamtal och uppmailade bilder senare så stod det klart att 100 mil tur & retur till visningen nästkommande fredag var ett måste. Efter en rejäl provkörning och genomgång återstod bara att lägga ett "lagomt" bud. Och gissa vad...Vi fick bilen! Den går hur bra som helst, uppfyller våra förväntningar helt och hållet och priset...? Skamligt lågt!"

 

Sven Back / Back Fordonsteknik

Sundsvall

 

***************************************************

 

"Vi har varit abonnenter på allakonkurser.se i flera år nu och så länge vi gör fina affärer så kommer vi naturligtvis att fortsätta. Jag har gjort flertalet affärer i konkursbon som jag hittat på allakonkurser.se, bland annat så har jag köpt en hel del verktyg och en del mindre maskiner. En gång så köpte jag en massa saker från en lanthandel som gått i konkurs och det blev en mycket bra affär. Uppskattningsvis så kan jag säga att på de flesta affärer jag gjort i dessa konkursbon så har jag tjänat minst 4-5 gånger insatsen!"

 

Sven-Erik Höglund / Höglunds Trädgårdsservice

Ekerö

 

***************************************************

Våra tjänster

Om Alla Konkurser

Hjälp

Kundtjänst